Kachels & Haarden

Voor elke energiebron een toestel!

We verdelen en installeren een groot aantal merken. Bekijk ons assortiment. We bieden u kachels & haarden met volgende energiebronnen:

Hout

Hout

Verwarmen op hout is een verantwoordelijke omgang met het milieu, en biedt vele voordelen. De hedendaagse houtkachels voldoen aan de strengste Europese normen qua veiligheid, rendement en emissiewaarden (C02 uitstoot). De prijs is niet onderhevig aan grote schommelingen, en het vlammenspel heeft een ongeëvenaarde gezelligheid.

 

Steenkool

Steenkool

Het grote voordeel van steenkool is dat deze fossiele brandstof enkele uren continu kan doorbranden doordat kolenkachels een vultrechter hebben. Steenkool is budgetvriendelijk en heeft een gezellige warmte. 

 

 

Aardgas

Aardgas

Gas is voor veel Belgische gezinnen dé brandstof bij uitstek. Enkele voordelen zijn: een groot gebruiksgemak, hoog rendement, geringe onderhoudskost en lage CO2-uitstoot. Het is ook altijd beschikbaar op ieder moment. Het is de perfecte verwarmingsbron voor hoofd- en bijverwarming bij uw nieuwbouw of renovatie.

 

Stookolie

Stookolie

Stookoliekachels geven een onafgebroken en behaaglijke warmte en zijn Optimaz gekeurd, zodat deze naar rendement toe goed scoren.