Rydes Style

Kachels met stijl

Rydes StyleRydes Style is reeds 70 jaar kachelbouwer en verwarmingsspecialist. Ze zijn erin geslaagd de technologische ontwikkelingen aan te wenden om u vandaag een gamma gebruiksvriendelijke & veilige producten aan te bieden.

Al drie generaties werkt de familie Ryde met zin voor afwerking en detail. De kachels met hun heel bijzondere stijl en een tijdloze klasse, hebben ervoor gezorgd dat “Rydes Style” door de jaren heen een begrip geworden is.

De werkplaats bruist van de werkzaamheid: de gereedschappen, de matrijzen en de gietvormen, worden minutieus opgesteld en onderhouden. Alle onderdelen worden hier in eigen beheer geponst, geplooid, geperst, gelast en gepolijst. In de gieterij wordt gegoten volgens de recentste milieuvriendelijke technieken. Door constant te investeren in nieuwe productiemethodes kunnen we de marktleiders blijven in de Benelux van exclusieve kachels met dergelijke landelijke of klassieke uitstraling. Met veel teamspirit worden de toestellen vakkundig gemonteerd en gecontroleerd. De uiteindelijke producten zijn stuk voor stuk pareltjes.

Voor meer info kan u de officiële site bezoeken op www.rydesstyle.be

‹ Keer terug naar ons assortiment